"Suriye'de barış hemen sağlanmalı"

“Suriye’de barış hemen sağlanmalı”
 NATO Parlamenter Meclisinin  (NATOPA) Antalya’da yapılan toplantısı için Türkiye’ye gelen 30 ülkeden parlamenterler, Suriyeli sığınmacı çocuklar ile ‘dostluk maçında’ buluştu.Maça katılan TBMM üyeleri arasında yer...

 


NATO Parlamenter Meclisinin  (NATOPA) Antalya’da yapılan toplantısı için Türkiye’ye gelen 30 ülkeden parlamenterler, Suriyeli sığınmacı çocuklar ile ‘dostluk maçında’ buluştu.


Maça katılan TBMM üyeleri arasında yer alan CHP Eskişehir Milletvekili ve NATO Parlamenter Asamblesi üyesi Utku çakırözer “Antalya’da gerçekleştirdiğimiz bu kardeşlik maçı ile önemli bir mesaj veriyoruz. Hepimizin ortak dileği Suriye’de barışın ve huzurun bir an önce sağlanması.  Vatanlarından uzak yaşamak zorunda bırakılan milyonlarca Suriyeli kardeşimizin acılarının artık son bulması” açıklamalarında bulundu.


çakırözer, maç sonrasında yaptığı açıklamada Suriye’de bir an önce iç barış ve huzurun sağlanması ve komşu ülkelerde sığınmacı konumundaki milyonlarca Suriyelinin acılarının artık tüm dünyanın dayanışmasıyla sona erdirilmesi çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.