"Büyükşehirde demokrasi rüzgârı"

“Büyükşehirde demokrasi rüzgârı”
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dünkü oturumu sakin geçti. Faaliyet raporlarının görüşülmesi esnasında görüşlerini açıklayan AK Partili Murat Özcan’a Büyükerşen’den teşekkür geldi.5 yıldır hasret kaldığı bir...


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dünkü oturumu sakin geçti. Faaliyet raporlarının görüşülmesi esnasında görüşlerini açıklayan AK Partili Murat özcan’a Büyükerşen’den teşekkür geldi.

5 yıldır hasret kaldığı bir konuşmayı özcan’ın gerçekleştirdiğini dile getiren Büyükerşen, “5 yıldır hasret olduğum konuşma anlayışını getirdiği için kendisine teşekkür ediyorum.  Bu büyük bir hizmettir” dedi.
Haber
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ikinci oturumu Yılmaz Büyükerşen başkanlığında yapıldı.
Toplantıda gündeme gelen 3 madde içerisinde 2018 yılı faaliyet raporu da yer aldı.
AK Parti grubu adına söz alan Murat özcan’ın, ılımlı konuşması dikkat çekti.
Halkın sadece belediye başkanını seçmediğini, meclis üyeliği çoğunluğunu da Büyükerşen’e verdiğini dile getiren özcan, “Eskişehir’imizde bekleyen ciddi sorunlar ve problemler var. Eskişehir’de bir sorun varsa şayet bize de bir görev verilirse üstümüze düşeni yaparız” dedi.
Kırsal mahallelerde imar sorunlarının devam ettiğini aktaran özcan,
“Bu sorunların bu yıl çözümlenmesini umut ediyoruz. Bu konuda bir çalışma yapılırsa Sayın Başkana da destek veririz. Sanayi ve organize anlamında da çalışmalar oldu. Bize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.
özcan’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Büyükerşen, “Evvela Sayın Murat’a teşekkür ediyorum. 5 yıldır hasret olduğum konuşma anlayışını getirdiği için, bu büyük bir hizmettir. Türkiye büyük bir krizden geçiyor. Zaman içerisinde nasıl bir şekil alacak onu da bilmiyoruz. Dileriz kriz bir an önce aşılır. Aşıldığı zamanda yeni destekler verimli dağıtıldığında sorunlar aşılır.  Yapılacak işlere destek veriyor olmaları benim için müjde ağırlığı taşıyor” ifadelerini kullandı.
çevre yolunda AVM olmamasına yönelik eleştirilere de yanıt veren Büyükerşen, “Eskişehir’de çevre yolu yok. Projelerde var. Bunlar belediyelerin değil hükümetin projesinde olan yollardır” diye konuştu.
   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.