Çifte cinayete çifte müebbet istemi

Çifte cinayete çifte müebbet istemi
1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanık Arif Ş.(27) ile avukatı hazır bulundu. Emek Mahallesi Pembe Sokak’ta bulunan ikametinin kapısına olay gecesi dayanan Mustafa Doymaz (28) ile Erdal Özdemir’e...

1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanık Arif Ş.(27) ile avukatı hazır bulundu. Emek Mahallesi Pembe Sokak’ta bulunan ikametinin kapısına olay gecesi dayanan Mustafa Doymaz (28) ile Erdal özdemir’e (31) pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, pişman olduğunu belirterek tahliye talebinde bulundu.
Mahkeme savcısının hazırladığı mütalaasına karşı son sözü sorulan sanık “Onları öldürme kastım yoktu. Gece yarısı evimin kapısına dayanan Mustafa ile Mehmet’i amacım korkutmaktı” dedi.
İstanbul Adli Tıp Kurumunda (ATK) bir süre tedavi olan ve hakkında ceza ehliyetine uygundur şeklinde rapor verilen Arif Ş.’ nin iki kişiyi ‘kasten adam öldürmek’ suçundan 2 kez müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Mahkeme heyeti, sanık avukatının ek süre talebinde bulunması üzerine karar duruşmasını 25 Nisan Perşembe gününe erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.