Soğuk hava turiste 'Bana mısın' demedi

Soğuk hava turiste ‘Bana mısın’ demedi
Eskişehir, soğuk havaya rağmen hafta sonu yerli turist akınına uğradı. Kent merkezi başta olmak üzere tarihi Odunpazarı bölgesi, parklar ve belediyeler tarafından şehre kazandırılan müzeler turistler ile dolup taştı.Son yıllarda...

Eskişehir, soğuk havaya rağmen hafta sonu yerli turist akınına uğradı. Kent merkezi başta olmak üzere tarihi Odunpazarı bölgesi, parklar ve belediyeler tarafından şehre kazandırılan müzeler turistler ile dolup taştı.
Son yıllarda yılın dört mevsimi Eskişehir’e gelen yerli ve yabancı turist sayısında görülen artış, kent esnafının da yüzünü güldürdü. Yıllar önce günü birlik gelen turistlerin özellikle hafta sonları yatıya kalmaları Eskişehir’e de canlılık kazandırdı.
Tarihi Odunpazarı evleri, müzeler, parklar ve porsuk kenarı gün boyu turistlerin uğrak yeri haline geldi. Müze önleri ile Porsuk çayı kenarında gondol ve bot turları için uzun kuyruklar oluşurken işyerleri de hediyelik eşya satın almak isteyenlerin adeta akınına uğradı. Seyahat firmalarının peş, peşe turlar düzenlendiği Eskişehir, cazibe merkezi haline geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.