Gürcan Banger'den şiir kitabı

Gürcan Banger’den şiir kitabı
Gürcan Banger, Eskişehir Maarif Koleji ve ODTÜ Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunudur. Aynı bölümde yüksek lisans çalışması yaptı. Değişik konularda yayınlanmış kitapları var. Son çalışmalarından “Endüstri 4.0 ve...

Gürcan Banger, Eskişehir Maarif Koleji ve ODTü Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunudur. Aynı bölümde yüksek lisans çalışması yaptı. Değişik konularda yayınlanmış kitapları var. Son çalışmalarından “Endüstri 4.0 ve Akıllı İşletme” Eylül 2016’da ve “Endüstri 4.0 Ekstra” Mayıs 2017’de Dorlion Yayınları arasında çıktı. Her iki kitabın da 2018 içinde ikinci baskıları yapıldı. “Endüstri 4.0 Uygulama ve Dönüşüm Rehberi” isimli kitabı 2018 yılı sonunda Dorlion Yayınları arasında basıldı. Bir kişisel gelişim ve popüler felsefe kitabı olan “Aşkın Anlamlar Kitabı”, 2017 yılında Dorlion Yayınları arasında yayınlandı. Düzenli olarak bloglarında (http://www.bizobiz.net ve http://www.duyguguncesi.net) yazıyor. Yazarın çeşitli gazete ve dergilerde yazıları yayınlanıyor.
İlkokul ve ortaokul yıllarında naif bir şekilde başlayan şiir yazma ilgisi, lise yıllarında Deneme Dergisi (Eskişehir, 1971) ile birlikte dış dünyaya açıldı. Daha sonraki yıllarda çeşitli dergilerde şiirleri, deneme ve öyküleri yer aldı. “Camı Kırık Şiirler Senfonisi” yayınlanmış ilk şiir kitabıdır. Bilim ve teknoloji konulu yeni çalışmalar yanında edebiyatı kişisel odağında tutmaya ve edebiyatın farklı alanlarında yazmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.