Odunpazarı'nda bayram coşkusu

Odunpazarı’nda bayram coşkusu
Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Odunpazarı Tarihi Bölge’de ve Emek Mahallesi’nde 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bayramın gerçek...

Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı nedeniyle Odunpazarı Tarihi Bölge’de ve Emek Mahallesi’nde 23 Nisan çocuk Şenliği düzenledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nı bayramın gerçek sahibi çocuklarla kutlayan Odunpazarı Belediyesi, şenlikler kapsamında çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi. 


Odunpazarı Belediyesi, çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlasın diye Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ve Emek Mahallesi’nde 23 Nisan çocuk Şenliği düzenledi. 23 Nisan çocuk Şenliği önce Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde başladı. çocukların ve ailelerinin yoğun katımlı ile gerçekleşen şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi. Odunpazarı Meydanı’nda şenliğin devam ettiği saatlerde Emek Mahallesi’nde gerçekleştirilen şenlik başladı. Emek Mahallesi’nde bulunan Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Parkı’nda düzenlenen 23 Nisan çocuk Şenliği’ne çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 23 Nisan çocuk Şenliğinin yapıldığı alana makamını devrettiği Minik Başkan İlhan ünügür İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencisi Beyza Nur Sırasöğüt ile birlikte geldi.


“EGEMENLİĞİMİZLE BİRLİKTE BU BAYRAMI SONSUZA KADAR YAŞATMALIYIZ”


Şenlikte konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, şenliğe katılanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramını kutladı. Başkan Kurt, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı hem egemenliği hem de çocukları aynı anda düşünen Atatürk’ün bize armağan ettiği bayram. Dünyada çocuklara adanan tek bayram, kıymetini bilmeliyiz. Egemenliğimizle birlikte bu bayramı sonsuza kadar yaşatmalıyız. Ben hepinizin bayramını kutluyorum. Sevgi, saygı ve barış içinde bir dünya diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.