Boyalı Parmaklar Resim Sergisi

Boyalı Parmaklar Resim Sergisi
Çocukların yaratıcılığının gücünü ortaya koyan Boyalı Parmaklar Sergisi, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde açıldı.  Çocukların içlerindeki yeteneği keşfederek büyük bir coşku ile resim yaptıklarını belirten...

çocukların yaratıcılığının gücünü ortaya koyan Boyalı Parmaklar Sergisi, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde açıldı.


 


 


çocukların içlerindeki yeteneği keşfederek büyük bir coşku ile resim yaptıklarını belirten Boyalı Parmaklar Eğitmeni ve Sergi Küratörü Sema Şirvan, “Bu sergide Eskişehirimizi, kültürümüzü, yaşantımızı özgün eserlerle ve JoanMiro, Paul Klee, Hülya özdemir gibi ressamların eserlerinden ilham alarak tuval üzerine akrilik boya ile yaptığımız 350 eseri sanatseverlerle buluşturduk. Sergimizi Eskişehir’in tüm çocuklarına ithaf etmekten gurur duyuyorum” dedi. 


Sergi açılışında konuşan Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütün, “Bizim çocuklarımızın gönüllü olarak eğitimlerini üstlenen Sema Hanım’ı ve kursa katılan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Büyükşehir Belediyemize bu imkanları sağladığı için teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.


Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde açılan Boyalı Parmaklar Resim Sergisi28 Nisan 2019 Pazar gününe kadar gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.