1 Mayıs Odunpazarı Meydanında kutlanacak

1 Mayıs Odunpazarı Meydanında kutlanacak
Eskişehir’deki 1 Mayıs dünya emekçi bayramı kutlama programı belli oldu. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, 1 Mayıs kutlama etkinliği tarihi Odunpazarı meydanında gerçekleştirilecek.Düzenlenme komitesi adına bir açıklamada...

Eskişehir’deki 1 Mayıs dünya emekçi bayramı kutlama programı belli oldu.


 


Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, 1 Mayıs kutlama etkinliği tarihi Odunpazarı meydanında gerçekleştirilecek.


Düzenlenme komitesi adına bir açıklamada bulunan Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, geçtiğimiz günlerde yaptıkları yasal izin başvurusunun olumlu bir şekilde sonuçlandığını söyledi.


Sendika şube başkanı Alkan “1 Mayıs çarşamba günü tüm sendika ve bazı siyasi parti üyeleriyle birlikte Atatürk Bulvarı üzerinde bir araya geleceğiz. Hazırladığımız pankartlar ve sloganlar eşliğinde Odunpazarı meydanına yürüyeceğiz. Saat 11’de mitingimiz başlayacak. KESK, DİSK, TTB ile TMMOB ile ortaklaşa düzenlediğimiz mitinge Türk –İş Konfederasyonuna bağlı bazı sendika üyelerimizde destek verecek. 1 Mayıs mitingi, Abdal Haluk İnan konseri ile son bulacak. Tüm emekçileri 1 Mayıs çarşamba günü Odunpazarı meydanına davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.