ÇEVKO ile temiz çevre işbirliği

ÇEVKO ile temiz çevre işbirliği
Tepebaşı Belediyesi ile 2009 yılından bu yana işbirliği içinde daha temiz bir çevre için çalışmalarını yürüten ÇEVKO yetkilileri, Başkan Ataç’ı ziyaret etti.ÇEVKO Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yürütme Kurulu...



Tepebaşı Belediyesi ile 2009 yılından bu yana işbirliği içinde daha temiz bir çevre için çalışmalarını yürüten çEVKO yetkilileri, Başkan Ataç’ı ziyaret etti.

çEVKO Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yürütme Kurulu Başkanı Fügen Soykut, Kurumsal İletişim Müdürü Dilek özcanlı Uslu, Atık Yönetim Müdürü Eyyüp Yılmaz, ve Atık Yönetimi Şefi Murat Körük, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.
Tepebaşı Belediyesi ve Ambalaj Atıklarının Kontrolü alanında yetkilendiriliş kuruluş olan çEVKO Vakfı, 2009 yılından bu yana işbirliği içinde çalışmalarını sürdürmektedir. İşbirliği çerçevesinde; toplanan ambalaj atıklarının bakanlık bilgi sistemi üzerinden belgelendirmesi yapılmakta ve vatandaşların bilinçlendirilmesi için etkinlikler düzenlenmektedir. Her yıl eğitim-öğretim yılı içerisinde eğiticilerin eğitimi seminerleri düzenlenerek, okullarda atık yönetimi eğitimleri destekleniyor ve çevre çocuk tiyatroları düzenlenmektedir. Ayrıca mahalle sakinleri içinde bilgilendirmeler yapılmaktadır.
Başkan Ataç’ı ziyarete gelen çEVKO yetkilileri, Ataç’a Tepebaşı Belediyesi’nin çevre duyarlılığı konusundaki çalışmalarından ve çEVKO’ya olan desteğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Ataç ise çEVKO yetkililerine, işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tepebaşı Belediyesi Sukurusu Uygulama Merkezi’nde atık kağıtlardan geri dönüştürülerek hazırlanan teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sonlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.