"Vize kolaylığı sağlanmalı"

“Vize kolaylığı sağlanmalı”
Eskişehir Sanayi Odası’nı (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, ESO’yu ziyaret eden Almanya’nın İstanbul Başkonsolosu Av. Micheal Reiffenstuel’e kent sanayisi hakkında bilgi verirken,...


Eskişehir Sanayi Odası’nı (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, ESO'yu ziyaret eden Almanya’nın İstanbul Başkonsolosu Av. Micheal Reiffenstuel'e kent sanayisi hakkında bilgi verirken, özellikle ihracatçı üyelerin vize alanındaki beklentileri anlattı ve çözülmesi gereken konuları iletti.

Almanya’nın İstanbul Başkonsolosu Av. Micheal Reiffenstuel, Eskişehir Sanayi Odası’nı (ESO) ziyaret etti. Başkonsolosa, ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Eskişehir sanayisi hakkında bilgi verirken özellikle ihracatçı ESO üyelerinin vizeler alanındaki beklentilerini ve çözülmesi gereken konuları iletti. 
ESO üyesi sanayicilerin Avrupa’ya ihracat yapma kapasitesinde olduğu ifade eden Kesikbaş, “Ama bu noktada vize problemi uzun süreli kalmalarda karşımıza çıkıyor. Bazen iş bağlantıları gereği 3 hafta ve daha uzun süre kalmalarda vize sürelerinin uzatılması gerekiyor. Sizden, üyelerimizin en büyük beklentisi bu yönde ve ortak proje ile bunu geliştirebiliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.