Hijyen eğitimi için prtokol

Hijyen eğitimi için prtokol
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanlığı arasında Hijyen Kursu ve Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek Olacakların Eğitimi Modülü ile Öz Bakıma Destek Elemanı Eğitimi İş Birliği...


Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanlığı arasında Hijyen Kursu ve Hasta ve Yaşlı öz Bakımına Destek Olacakların Eğitimi Modülü ile öz Bakıma Destek Elemanı Eğitimi İş Birliği Protokolü imzalandı.

İmzalanan bu protokol ile çalışanlara Hijyen Eğitim Yönetmeliği gereğince Hijyen Eğitimlerinin belgelendirilmesi ve Hasta ve Yaşlı öz Bakımına Destek Olacakların Eğitimi Modülü ile öz Bakıma Destek Elemanı Eğitimi Modülü kursunun verilmesi sağlanacak.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy "Kızılay ilkyardım birimimiz, Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle hijyen eğitimleri vermeye başlayacaktır. Verdikleri destekten dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt'a ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ise "Türk Kızılay bizler için çok önemli ve değerli bir kuruluştur. Sadece ülkemizde değil, Suriye'de, Pakistan'da, Yemen'de, Srilanka'da ve dünya üzerindeki tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olan, onlara el uzatan Türk Kızılay ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.