Çevre Derneğinde Başkan Yurtman

Çevre Derneğinde Başkan Yurtman
 Eskişehir Çevre Derneğinde başkan ve yönetim kurulunda değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz günlerde olağanüstü bir araya gelen dernek yönetimi yeni başkanı belirledi.Mevcut Başkan Güner Sümer’in yerine yönetimde yer alan...

 


Eskişehir çevre Derneğinde başkan ve yönetim kurulunda değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz günlerde olağanüstü bir araya gelen dernek yönetimi yeni başkanı belirledi.


Mevcut Başkan Güner Sümer’in yerine yönetimde yer alan Sadık Yurtman görevlendirildi.


Genel kurulda yapılan değişikle derneğin başkanlık görevini üstlenen Makine Mühendisi Sadık Yurtman yeni görevi devraldı. Endüstri Mühendisi Dilek Bayraç ve İnşaat Mühendisi Barış Ergel ile birlikte yeni bir yapılanma oluşturduklarını belirten Yurtman “Yeni yönetim anlayışı olarak, demokratik ve katılımcı faaliyetler ile şehrimizde bu misyonumuzla ve hak temelli yaklaşımlarla öncelikle de yaşam hakkının çevrenin korunması ile olabileceğini öngörmekteyiz. çevre için yaratacağımız farkındalıklar insanlarda sorumluluk duygusu ve bilincini oluşturacağından yapacağımız iyileştirmelerle güzel bir kent sloganıyla faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.