Demokrat Parti'den YSK eleştirisi

Demokrat Parti’den YSK eleştirisi
  Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, yaptığı açıklamada, “Demokrat Parti’nin 27 yıllık tek parti dönemine son vererek iktidara geldiği gün olan 14 Mayıs 1950 seçimleri demokratlar için demokrasi bayramıdır”...

 


 Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin özcan, yaptığı açıklamada, “Demokrat Parti’nin 27 yıllık tek parti dönemine son vererek iktidara geldiği gün olan 14 Mayıs 1950 seçimleri demokratlar için demokrasi bayramıdır” dedi.


 


İktidara gelişlerinin yıl dönümleri dolayısıyla açıklama yapan özcan, “Bugün Türk demokrasisinin 14 Mayıs 1950 yılında gerçekleşen hür seçimler vesilesiyle doğum günü, biz demokratlar içinse demokrasi bayramı kutlu olsun.” dedi.


İptal edilen İstanbul seçimleri ile ilgili olarak YSK’ya eleştirilerde bulunan özcan, “Bugün 31 Mart seçimleri özelinde ve fakat son birkaç seçimdir aldığı kararlara gayesi sorgulanır hale gelen YSK, 14 Mayıs’tan hemen önce milletin namusunu muhafaza etmek gayesi ile kurulmuştur. YSK 69 yıl önce demokrasinin doğumuna ebelik etmişti, şimdi katline aracılık ediyor” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.