"Hamamyolu artık gece gündüz yaşıyor"

“Hamamyolu artık gece gündüz yaşıyor”
  Seçim sonrası tebrik ziyareti için Başkan Kazım Kurt’a ziyarete gelen Hamamyolu Esnafı, yeniden düzenlenen Hamamyolu’ndaki değişimi anlattı. Geçmişte hava karardığında kimsenin kalmadığı Hamamyolu’nun artık gece...

 


 


Seçim sonrası tebrik ziyareti için Başkan Kazım Kurt’a ziyarete gelen Hamamyolu Esnafı, yeniden düzenlenen Hamamyolu’ndaki değişimi anlattı. Geçmişte hava karardığında kimsenin kalmadığı Hamamyolu’nun artık gece gündüz yaşayan bir yer haline geldiğini söyleyen Hamamyolu Esnafı, bu değişime olan katkılarından dolayı Kurt’a teşekkür etti.


 


Hamamyolu esnafı, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt esnaf ile bir süre sohbet etti.


 


31 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği büyük başarıdan dolayı Başkan Kurt’u tebrik eden Hamamyolu esnafı, “Kazım Kurt, geçtiğimiz 5 yılda Odunpazarı’nda başarılı çalışmalar yaptı. Hamamyolu Kent ve Meydan Düzenleme Projesi bunlardan biri. Biz kendisine teşekkür ediyoruz. önceden Hamamyolu’nda akşam saatlerinde kimse olmuyordu, örneğin gençler gelmiyordu Hamamyolu’na. Şimdi Hamamyolu Eskişehir’in cazibe merkezi oldu ve günün her saati insan var. Bu bizim işlerimizde de yansıdı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de Başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.


HALK İçİN çALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Hamamyolu esnafının ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Kurt,  Odunpazarı Belediyesi’nin halkçı bir belediye olduğunu ifade etti. Hayata geçirdikleri bütün projeleri halk için yaptıklarını kaydeden Başkan Kurt, “Halk için çalışmaya devam edeceğiz. Ben, ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.