CHP'DEN ATATÜRK ANITI"NA ÇELENK

CHP’DEN ATATÜRK ANITI”NA ÇELENK
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) il ve ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliği vilayet meydanında gerçekleştirildi. Resmi törenlerin bitiminden hemen sonra alanda bir araya gelen partililer...

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) il ve ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliği vilayet meydanında gerçekleştirildi. Resmi törenlerin bitiminden hemen sonra alanda bir araya gelen partililer Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.
Günün anlam ve önemini belirten bir açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdülkadir Adar,19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 100’ncü yıl dönümünü her zamankinden daha büyük coşku ile kutladıklarını söyledi. Adar “19 Mayıs milli mücadele ateşinin yakıldığı gündür. Tam bağımsız Türkiye’nin millet tarihi olan 19 Mayıs’ı gelecek gençlerin omuzlarında yükselecektir diyerek gençlere armağan eden ulu öner, dünya tarihinde bir ilke imza atmıştır. Bu nedenle 19 Mayıs sadece kurtuluş mücadelesini değil, aynı zamanda karanlıkla mücadele eden her güçlülüğü aşabilecek enerjiye sahip olan, bilimin ve sanatın çizdiği yolda ilerleyen Türk gençliğini de temsil eder” dedi. Kutlama etkinliği yapılan basın açıklamasının ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.