İŞKUR VE SGK MÜDÜRLERİNDEN MUHASEBECİLERE ZİYARET

İŞKUR VE SGK MÜDÜRLERİNDEN MUHASEBECİLERE ZİYARET
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 23’ncü olağan genel kurulun ardından görev dağılımında bulunan Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ESMMMO) yönetim kurulu yeni dönem çalışmalarına başladı.Yapılan...

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 23’ncü olağan genel kurulun ardından görev dağılımında bulunan Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ESMMMO) yönetim kurulu yeni dönem çalışmalarına başladı.
Yapılan kongrenin ardından ilk toplantısını gerçekleştiren oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İbrahim Kısa ile çalışma ve İş -Kur İl Müdürü Hasan Yoldaş ile bir araya geldi. Genel kuruldan sonra oda yönetimini ziyaret eden her iki kurum müdürü başkan Neşet Ertoy ve üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu. Yeni dönem çalışmalar hakkında görüş alış verişinin de bulunulduğu ziyarette konuşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertoy “Yeni dönemde de sektördeki gelişmeler hakkında hem Sosyal Güvenlik Kurumu hem de çalışma ve İş-Kur Müdürlüğü il işbirliği içerisinde olacağız. Ziyaretinizden dolayı oda üyelerim adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.