YARININ GENÇLERİ KEP ATTI

YARININ GENÇLERİ KEP ATTI
Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi öğrencileri, yılsonu etkinliği düzenledi. Etkinlikte ayrıca 6 yaş grubu için mezuniyet töreni de yapıldı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı “Yarının...

Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi öğrencileri, yılsonu etkinliği düzenledi. Etkinlikte ayrıca 6 yaş grubu için mezuniyet töreni de yapıldı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı “Yarının Gençleriyiz. Yüzünü Kara çıkartmayacağız” yazılı bir pankart açarak kutlayan çocukların gösterileri, salondan büyük alkış aldı. çocukların gösterilerinden sonra konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Onlara asla ihanet etmeyeceğiz” dedi.
 Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde çeşitli gösteriler eşliğinde yapılan etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile çok sayıda veli katıldı. Etkinlikte çeşitli dans gösterileri yapan, şarkılar söyleyen minikler izleyenlere keyif ve duygu dolu dakikalar yaşattı. Turuncu Sınıf öğrencilerden Deniz Mira Karasu, sözleri Nazım Hikmet tarafından yazılan ‘Güzel Günler Göreceğiz çocuklar’ şarkısını söylerken, etkinliği izleyeme gelenler de Deniz Mira’ya eşlik etti. Gösterilerin sonunda “Yarının Gençleriyiz. Yüzünü Kara çıkartmayacağız” yazılı pankart açan çocuklar, Deniz Mira Karasu’yla birlikte ‘Andımız’ı okudu. çocukların gösterisi izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

“çOCUKLARIMIZA KARŞI HEPİMİZİN BORCU VAR”
çocukların gösterisinden ardından konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “çocuklarımıza karşı hepimizin borcu var. Odunpazarı Belediyesi ‘çocukları ve Kadınları
Mutlu Bir Odunpazarı’ sloganı ile hareket ediyor. Umarım bunu gerçekleştiririz. Gelecekten umudumuzu kesmeden, geleceğe olan güvenimizi sarsmadan yürümeliyiz. Bu yürüyüşte bizimle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu çocuklar için yapamayacağımız hiçbir iş yok, bunu herkes böyle bilsin. Ekibimize, kadromuza güvenin ve çocuklarınızı bize güvenle emanet edin. Biz, onlara asla ihanet etmeyeceğiz. Onları, geleceğimizin güvencesi olarak görüyoruz. Onlar, Türkiye’yi kurtaracak, buna inanıyorum. Biz, burada sadece görevimizi yapıyoruz. Bütün eğitmen arkadaşlarıma, velilerimiz ama en çok da çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Seneye daha çok kreş yapacağız ve eğitimle ilgili adımlar atacağız. Yeter ki bizi desteklemeye devam edin” dedi.

MEZUN OLAN MİNİKLER KEP ATTI
Başkan Kurt’un konuşmasının ardından mezuniyet törenine geçildi. Mezun olan miniklere diplomaları Başkan Kurt tarafından verildi. Minikler, diplomalarını aldıktan sonra hep birlikte 10. Yıl Marşını eşliğinde keplerini havaya fırlattı. çocukların bu neşesine etkinliğe katılan velilerde eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.