19 Mayıs coşkuyla kutlandı

19 Mayıs coşkuyla kutlandı
 Milli Mücadelenin 100. Yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Eskişehir Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri çeşitli etkinlikler düzenledi. Adalar’da...

 


Milli Mücadelenin 100. Yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Eskişehir Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri çeşitli etkinlikler düzenledi.


 


Adalar’da gerçekleşen etkinliklerde 3 belediyenin gençlik merkezleri stantlar açarak, sahne gösterileri yaptı. Bayramlarını büyük bir gurur ve neşe içinde kutlayan gençler, Eskişehirlilere de unutulmaz bir 19 Mayıs bayramı yaşattı.


Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Gençlik Merkezinin organizasyonu dahilinde Eskişehir Ahbap, Anadolu Kaşifleri, ESOGü TOGü, Genç Tema, African Dream, Es Es Kamp, Eski Tiyatro, Sakin Okul ve Yarını Aydınlat Adalar’da stant açtı. Stantlarda yüz boyama, hint kınası ile Atatürk imzası dövmesi yapılırken; gençler Milli Mücadelenin 100. Yılı anısında fidan ve 19 Mayıs hatırası kart postallar dağıttı. Odunpazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı ekipler etkinlikler kapsamında modern dans, halk dansları, tiyatro gösterileri yaptı. Etkinlikte ayrıca halat çekme yarışı da yapıldı.


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ise açtığı stantlarda VR gözlüklerle Eskişehirlilere sanal Anıtkabir gezisi düzenledi. Ayrıca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezlerinden oluşan bir grup da Sahnefon’da konser verdi.


Tepebaşı Belediyesi de Gençlik Merkezleri öncülüğünde yaptıkları salsa ve tango gösterileri, hip hop dans gösterisi ve Forum Tiyatrosu gösterimi ile Eskişehirlilerden beğeni topladı. Gösterilerin yanı sıra bilgilendirme stantlarında da yer alan Tepebaşı Belediyesi; Gençlik Merkezleri, Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH), Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, Gençlik Meclisi, üstünüze Afiyet, Genç Bank, Hadi Bizi Gönülden Destekle gibi çalışma, proje ve topluluklar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.