SOYGUNCU ESKİ HİZMETÇİ ÇIKTI

SOYGUNCU ESKİ HİZMETÇİ ÇIKTI
Alınan bilgiye göre; Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar’ın Sümer Mahallesi’nde bulunan ikametlerine gelen 3 silahlı şahısça rehin...

Alınan bilgiye göre; Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar'ın Sümer Mahallesi'nde bulunan ikametlerine gelen 3 silahlı şahısça rehin alınmaları ve soyguna ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.
EVDE DAHA öNCE çALIŞMIŞ
Gerçekleşen çalışmalar çerçevesinde Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşturulan özel ekip, Eskişehir merkezli çok sayıda ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Yabancı uyruklu olduğu belirtilen ve soygunun yapıldığı evde daha önceden hizmetli olarak çalışan kadın ile bir diğer şüphelinin Yalova'da yakalanarak Eskişehir'e getirildiği öğrenildi. Kadının olayın gerçekleştiği fabrika içerisinde bulunan evi ve çevresini iyi bildiği belirtildi.







Polis ekipleri, elde edilen deliller doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.
‘AİLE YAKINLARI VE çALIŞANLAR SARAR AİLESİNE GEçMİŞ OLSUN ZİYARETİNE GELDİ’
öte yandan rehin alma olayının yaşandığı Sarar ailesi, bu sabah yaptıkları açıklama sonrası sessizliğini korudu. Aile dostları ve çalışanlar da, sabah saatlerinden itibaren Sümer Mahallesinde bulunan ikamete gelerek Sarar ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
SARAR AİLESİNDEN AçIKLAMA
Eskişehirli iş insanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar'ın konutlarında uğradıkları saldırı sonrası Sarar Grubundan açıklama yapıldı.
Yapılan açıklamada, "19 Mayıs gecesi Yönetim Kurulu Başkanımız Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar Eskişehir’deki konutlarında önceden planlı olduğuna yönelik bulgular taşıyan bir saldırıya uğradılar. Saldırganların yakalanması konusunda emniyet güçlerimiz her türlü çabayı gösteriyor ve gelişmeleri de bizimle sürekli paylaşıyorlar. Bu süreçte başta Valimiz özdemir çakacak ve Eskişehir İl Emniyet Müdürümüz Engin Dinç olmak üzere bütün emniyet teşkilatına olay anından beri gösterdikleri ilgi ve üstün çaba için teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız. Bu hain saldırı sonrası medya mensuplarına, ailemize gösterdikleri ilgi ve anlayış için de teşekkür ederiz. Medyaya yansıyan haberleri takiben, dünyanın ve Türkiye’nin her yerinden geçmiş olsun dileklerini paylaşan tüm siyasi liderlerimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, her mevkideki askerlerimize ve tüm dostlarımıza yanımızda olduklarını hissettirdikleri için en içten şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.