"Sizler başımızın tacısınız"

“Sizler başımızın tacısınız”
 Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, şehit aileleri, gaziler ve ailelerini ağırladığı iftar yemeğinde "Şehit aileleri ve gaziler başımızın tacıdır" dedi. İnönü Belediye Başkanlığı tarafından 2019 yılında...

 


Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, şehit aileleri, gaziler ve ailelerini ağırladığı iftar yemeğinde "Şehit aileleri ve gaziler başımızın tacıdır" dedi. 


İnönü Belediye Başkanlığı tarafından 2019 yılında tamamlanarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunulan Belediye Hizmet çarşısı çok Amaçlı Salonu'nda şehit ve gezi aileleri için verilen iftar programında konuşan Başkan Kadir Bozkurt, "Ramazan ayını bereketlendiren oruçlarımızı açmak için aziz şehitlerimizin ana-babalarıyla, eşleriyle, çocuklarıyla, kardeşleriyle, bir araya gelmekten, onları misafir etmekten son derece mutluyum. Şehit ailelerimizin hiçbir zaman dinmeyecek olan acılarını yürekten paylaşıyorum. Vatan ve millet için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri bizim başımızın tacıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.