Cinayet zanlısı; "Ben öldürmedim"

Cinayet zanlısı; “Ben öldürmedim”
 Eskişehir’de tekel bayi işletmecisi Mustafa Ulusoy’u (37) aracında tabanca ile öldürülmesi olayının davasına dün devam edildi.1’nci Ağır Ceza Mahkemesinde  görülen duruşmaya tutuklu sanık Cevat K.,tutuksuz yargılanan...

 


Eskişehir’de tekel bayi işletmecisi Mustafa Ulusoy’u (37) aracında tabanca ile öldürülmesi olayının davasına dün devam edildi.


1’nci Ağır Ceza Mahkemesinde  görülen duruşmaya tutuklu sanık Cevat K.,tutuksuz yargılanan Yasin K.,avukatları ile mağdur avukatları katıldı.


Geçtiğimiz Aralık ayında Tepebaşı ilçesi Aşağı Sögütönü mevkiinde meydana gelen cinayet olayının ardından emniyet güçleri tarafından yakalanan ve ifadesi alındıktan sonra tutuklanan katil zanlısı Cevat K.,verdiği ifadesinde üzerine atılan suçlamayı kabul etmediğini belirterek “Mustafa’yı ben öldürmedim.İkimizin arasında hiçbir husumet bulunmuyordu.Mustafa’nın öldürüldüğü yeri dahi bilmiyorum.Tahliyemi istiyorum” dedi.


Yukarı Söğütönü Mahalle Muhtarını da tanık olarak dinleyen mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına kara verirken eksik tanık ifadelerinin alınması içinde duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.