Çam Total'a En İyiler Ödülü

Çam Total’a En İyiler Ödülü
 İşletmeciliğini eski Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Alattin Çam’ın üstlendiği Sıhhiye TOTAL akaryakıt istasyonu yılın en iyileri arasına girmeyi başardı.Daha öncede yine Çam Petrol’e ait Fevzi Çakmak Mahallesi...

 


İşletmeciliğini eski Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Alattin çam’ın üstlendiği Sıhhiye TOTAL akaryakıt istasyonu yılın en iyileri arasına girmeyi başardı.


Daha öncede yine çam Petrol’e ait Fevzi çakmak Mahallesi çevre Yolu üzerindeki akaryakıt istasyonunun da ödüle laik görüldüğünü hatırlatan yönetim kurulu başkanı çam “Bu ödüle laik görülmenin mutluluğu ve gururunu çalışanlarımız ile birlikte yaşamaktayız” dedi.


Türkiye genelinde 550 adet TOTAL akaryakıt istasyonunun yer aldığını hatırlatan çam “Her yıl istasyonlar arasında gizli müşteriler tarafından belirlenen kriterlere uyulup uyulmadığı belirleniyor. Yılda üç kez istasyonlarımıza gelen gizli müşterilerin hazırladığı rapor doğrultusunda bu yılda en iyi istasyonlar sıralamasında yerimizi aldık. Bu ödülü almamızda çalışanlarımızın büyük payı vardır. Tüm çalışanlarımıza gösterdikleri titiz ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim”dedi. Düzenlenen törende TOTAL Genel Merkez Müşteri Memnuniyeti Uzmanı Arife Atasoy, onur belgesini işletmeci Yiğit ve Mert çam’a takdim ederken çalışan personele de yarım altın hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.