CHP'li vekillerden Doğançayırlılara teşekkür

CHP’li vekillerden Doğançayırlılara teşekkür
Seyitgazi’nin Doğançayır Mahallesi sakinleri 23 Haziran tarihinde gerçekleşecek İstanbul seçimlerinde aday olan Ekrem İmamoğlu’na seçim çalışmalarında destek olmak için başlatılan kampanyaya destek vererek, ’23 Haziran’da...


Seyitgazi’nin Doğançayır Mahallesi sakinleri 23 Haziran tarihinde gerçekleşecek İstanbul seçimlerinde aday olan Ekrem İmamoğlu’na seçim çalışmalarında destek olmak için başlatılan kampanyaya destek vererek, ’23 Haziran’da her şey çok güzel olacak’ mesajı verdiler.

Doğançayır’da toplanan on binlerce lira Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına destek için bankaya yatırılırken, CHP Eskişehir Milletvekililleri Jale Nur Süllü ve Utku çakırözerDoğançayır’a giderek kampanyaya destek veren Doğançayırlılara teşekkür etti. çakırözer ve Süllü, “Haksız, hukuksuz mazbatası elinden alınan Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu için Türkiye’nin dört bir yanından yüz binlerce gönüllülerimiz bağış için bankaların önüne yığıldılar. Sizlerin inanç ve desteğiyle seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, 24 Haziran’dan sonra da görev yapmaya devam edecek. Sizlerin desteği tüm Türkiye’ye örnek. Hepinize yürekten teşekkürler. Türkiye’de demokrasinin işlemesi için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.