Annenin bitmek bilmeyen umudu

Annenin bitmek bilmeyen umudu
Her sabah yeni bir umutla uyandığını söyleyen gözü yaşlı anne 20 yıl önce evi terk eden oğlundan bugüne kadar hiçbir haber alamadığını söyledi. Arifiye Mahallesinde yaşayan Kıymet Aksoyek (70) kayıp oğlunu bulabilmek için...

Her sabah yeni bir umutla uyandığını söyleyen gözü yaşlı anne 20 yıl önce evi terk eden oğlundan bugüne kadar hiçbir haber alamadığını söyledi. Arifiye Mahallesinde yaşayan Kıymet Aksoyek (70) kayıp oğlunu bulabilmek için çalmadık kapı bırakmadı.


Oğlunun 29 yaşındayken babasından gördüğü baskı ve dayak yüzünden evden kaçtığını belirten yaşlı kadın “Oğlum babasının dayağına dayanamadı. Her gün alkol alıp oğlumu darp ediyordu. Ben evde yokken bu dayak olayları yaşanıyordu. Babasının zulmü yüzünden işe gidiyorum diyerek ayrıldığı evimize bir daha geri dönmedi. Bundan 9 yıl önce kapıma gelen ve tanımadığım bir kamyon şoförü olduğunu söyleyen şahıs oğlumdan selam getirdi. Nerede olduğunu oda bilmiyormuş. Sadece yolda görmüş ve adresimi vermiş. O günden beride oğlum Mehmet Bıdık’tan haber alamadım nerde olduğu konusunda hiçbir haber yok. Televizyonlarda yayınlanan kayıp aranıyor programlarına bile başvurdum, ama her nedense ilgilenen bile olmadı. ölmeden son bir kez oğluma kavuşmayı ona sarılmayı çok istiyorum. Şu an nerde ne yapıyor bilmiyorum. Her kapım çalındığında heyecandan yüreğim ağzıma geliyor. Oğlumun yerini bilenlerin veya görenlerin insaniyet namına polise bildirmelerini istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.