ETO'DAN turizm köprüleri

ETO’DAN turizm köprüleri
Ülkenin önde gelen toplantı turizmi acenteleri Eskişehir’de buluştu.Eskişehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen ağ kurma kokteylinde, ülkemizin önde gelen toplantı turizmi (MICE) acenteleri Eskişehirli turizmcilerle bir araya...

ülkenin önde gelen toplantı turizmi acenteleri Eskişehir’de buluştu.


Eskişehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen ağ kurma kokteylinde, ülkemizin önde gelen toplantı turizmi (MICE) acenteleri Eskişehirli turizmcilerle bir araya geldi, işbirliği fırsatları değerlendirildi.


Eskişehir Ticaret Odası, kongre turizmine ilişkin altyapının tamamlanmasının ardından işletme çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Eskişehir’de bir ağ kurma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Eskişehirli konaklama, ulaştırma, organizasyon, acente ve rehberlik hizmeti sunan işletmeciler, ETO’nun konuğu olarak Eskişehir’e gelen MICE acentesi yöneticileriyle bir araya geldi.


GüLER: TURİZMDE çEŞİTLENDİRME BİR ZORUNLULUK


Konuk acente yöneticilerinin Eskişehir Fuar Kongre Merkezi bünyesinde bulunan Vehbi Koç Kongre Merkezi ve ETO-TüYAP Fuar Merkezi’ni gezmesinin ardından başlayan kokteylde ETO Başkanı Metin Güler de bir konuşma yaptı. Tüm misafirlere hoş geldiniz diyen Güler, “Eskişehir sahip olduğu imkanlarla artık bir turizm kenti. Ancak kentimizin yeni hedefi turizmde çeşitlendirme olmalıdır. Bu nedenle Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ni hizmete soktuk. Amacımız yerel gücümüzle, toplantı turizmi acentelerimizin tecrübesini bir araya getirerek kentimiz için değer yaratmak.” şeklinde konuştu.


TURİZMCİLERDEN İŞBİRLİĞİ


Başkan Güler’in konuşmasının ardından gerçekleştirilen ağ kurma kokteylinde Eskişehirli turizmcilerle MICE acenteleri bir araya gelerek işbirliği fırsatlarını değerlendirdiler. 100’ü aşkın turizmcinin katıldığı etkinlikte, Eskişehir’de toplantı turizminde işbirliğine ilişkin ilk adımlar atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.