"Kandil'den medet umuyorlar"

“Kandil’den medet umuyorlar”
Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, Türkiye gündeminin yaklaşık iki buçuk aydır bir türlü netleşemeyen İstanbul seçimlerine kilitlendiğini söyledi. Neticenin ne olacağının kendileri açısından önemli olmadığını...


Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin özcan, Türkiye gündeminin yaklaşık iki buçuk aydır bir türlü netleşemeyen İstanbul seçimlerine kilitlendiğini söyledi.

Neticenin ne olacağının kendileri açısından önemli olmadığını ifade eden özcan,
“önemli olan hak eden kazansın diyoruz. Sandıktan çıkana her zaman saygı gösteririz” dedi.
Sandıkların sorunun çözümü olduğunu vurgulayan özcan, “6 Mayıs’ta seçime gidilme kararı alındı. Son birkaç gündür esefle diyoruz ki bu memlekette 40 bin kişinin katilinden bir terör örgütünün arka bahçesi olarak kendilerini nitelendiren bir siyasi partiden, listeleri Kandil tarafından belirlenen bir siyasi partiden, 20 yıldır cezaevinde bir adada beslenen bir katil elebaşından maalesef ki aday çıkaran siyasi partiler bu kim olursa olsun medet bekler durumdadır. Allah’tan seçim bugün neticeleniyor. Eğer bir hafta daha seçim uzamış olsaydı Apo’yu cezaevinden çıkaracaklardı, Kandil’dekileri de Ankara’ya davet edeceklerdi” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.