Akadema'da öğrenmenin sınırı yok

Akadema’da öğrenmenin sınırı yok
 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından, dileyen herkese nitelikli öğrenme imkânı sunmak amacıyla oluşturulan kitlesel açık çevrimiçi ders platformu AKADEMA ile mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyenler...

 


Anadolu üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından, dileyen herkese nitelikli öğrenme imkânı sunmak amacıyla oluşturulan kitlesel açık çevrimiçi ders platformu AKADEMA ile mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyenler için hazırlanan e-Sertifika programlarını başarıyla tamamlayan öğrencilere belgeleri düzenlenen törenle takdim edildi.


 


Geçtiğimiz günlerde Anadolu üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen törende, Türkiye’nin farklı şehirlerinden Eskişehir’e gelen her yaş ve meslek grubundan öğrenci, başarı belgelerini almanın mutluluğunu yaşadı.     


AKADEMA ders tamamlama belgesini almak üzere Aydın’dan Eskişehir’e gelen Arzu Akkentli, program kapsamında “Yasalar ve Sosyal Destekler” ile “21. Yüzyıl Vatandaşı Olmak” derslerinden faydalandığını belirtti. Aynı zamanda Anadolu üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Akkentli, AKADEMA bünyesinde aldığı eğitimin, lisans bilgilerini tamamlayıcı niteliğe sahip olduğunu ifade etti. Akkentli, “Anadolu üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencisiyken AKADEMA ile tanıştım. Sosyoloji Bölümü okuduğum için ‘Yasalar ve Sosyal Destekler’ dersi, aldığım eğitimin tamamlayıcısı oldu. ‘21. Yüzyıl Vatandaşı Olmak’ dersi ile de günümüzde bilgisayar ortamından nasıl faydalanmamız gerektiği ile ilgili gayet yararlı bilgiler edindim. Gelecek dönemde e-Sertifika programında mevcut olan drama içerikli derslere devam etmek istiyorum. Bu programlar ile ilgili gelişmeleri devamlı takip edeceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.