Yaz kurslarında kayıtlar sürüyor

Yaz kurslarında kayıtlar sürüyor
 Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaz aylarının kültür ve sanat çalışmaları ile dolu dolu geçmesi için açtığı ‘Yaz Kursları’ için kıyatlar sürüyor. Kayıt işlemi 3 Temmuz’da sona erecek.Enstrüman,...

 


Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaz aylarının kültür ve sanat çalışmaları ile dolu dolu geçmesi için açtığı ‘Yaz Kursları’ için kıyatlar sürüyor. Kayıt işlemi 3 Temmuz’da sona erecek.


Enstrüman, dans ve koro branşlarında gerçekleştirilecek olan atölye çalışmaları için başvurular 17 Haziran 2019 Pazartesi Günü başlayacak başlamıştı. Yaz Kurslarında koro çalışmaları da yapılacak. Yaz Kursları’nda Gençlik Korosu (15-20 yaş), çocuk Korosu (7-14 yaş), Türk Müziği Korosu ve Aile Korosu atölyeleri yer alacak. 


3 TEMMUZ SON GüN


Yaz Kursları kayıtları, 3 Temmuz 2019 Cuma Günü sona erecek. 8 Temmuz 2019 Pazartesi Günü başlayacak olan Yaz Kursları atölyeleri, 6 Eylül 2019 Cuma Günü sona erecek. Odunpazarı Belediyesi Yaz Kurslarına Kayıtları Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) yapılırken, Yaz Kurları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar YKSM’ye giderek ya da (0222) 233 05 82 numaralı telefonu arayarak istedikleri bilgilere ulaşabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.