A.Ü.'de Yaz Okulu kayıtları başladı

A.Ü.’de Yaz Okulu kayıtları başladı
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri  yaz okulu kayıtları 24 -28 Haziran tarihleri arasında yapılacak.Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın müjdesini verdiği Açıköğretim,...


Anadolu üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri  yaz okulu kayıtları 24 -28 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı’nın müjdesini verdiği Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yaz okulu kayıtları, 24 Haziran Pazartesi günü başladı.  28 Haziran Cuma gününe kadar sürecek kayıtlar, http://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı,“Yaz Okulu Kayıt” linkinden yapılabilecek.


 “VERDİĞİMİZ EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTTIRACAK çALIŞMALAR YAPMAYI SüRDüRECEĞİZ”

Yaz okulu uygulaması ilgili bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. çomaklı, açık ve uzaktan eğitimde Türkiye’nin lider üniversitesi olarak yenilikçi, sürdürülebilir çözümler üretmek için çalıştıklarının altını çizdi. Rektör çomaklı şunları söyledi: “Yaz okulu da bu yenilikçi anlayışımızın bir ürünü. örgün eğitimde zaten kullandığımız ve nitelikli sonuçlar aldığımız yaz okulu uygulamasını, Açıköğretim sistemine uyarlıyoruz. Bu yolla bütünleme taleplerine cevap verdiğimiz gibi başarılı öğrencilerimize de okullarını erken bitirme fırsatı ya da iş yoğunluğu olan öğrencilerimize yaz okulundan ders alarak dönem içindeki programlarını hafifletme fırsatı sağlıyoruz. Biz öğrencilerimizin lehine olacak, onların başarısını yükseltecek, verdiğimiz eğitimin kalitesini arttıracak çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz. Yaz okulu uygulamasının öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.