Müebbet ve beraat

Müebbet ve beraat
Tutuklu sanık Cevat Kılıç ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapiscezasına çaptırılırken Yasin Kılıç ise beraat etti.Eskişehir’de bir kişinin tabanca ile öldürülmesiyle sonuçlanan olayın davasında iki sanık...


Tutuklu sanık Cevat Kılıç ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapiscezasına çaptırılırken Yasin Kılıç ise beraat etti.

Eskişehir’de bir kişinin tabanca ile öldürülmesiyle sonuçlanan olayın davasında iki sanık hakkında karar açıklandı.
1’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Cevat Kılıç (43),tutuksuz sanık Yasin Kılıç (34) ile taraf avukatları katıldı.
Duruşmada son sözü sorulan sanıklardan Cevat Kılıç, önceki duruşmalarda verdiği ifadelerinin aynen geçeli olduğunu belirterek “Olayla alakam yok. Ben Mustafa’nın kaybolduğunu öğrendim. Tahliye ve beraatımı istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti sanık Cevat Kılıç’ı ‘kasten adam öldürmek ‘suçundan müebbet hapis cezasına çarptırırken diğer sanık Yasin Kılıç’ın da beraatına karar verdi.
Eskişehir’de geçen yıl Kasım ayında Akarbaşı Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tuncay Güngör Caddesi üzerinde tekel bayi işleten Mustafa Ulusoy (38),Yukarı Söğütönü Mahallesi’ndeki bir arazide aracında ölü bulunmuştu. Jandarma Komutanlığa bağlı ekipler, ensesinden tabanca ile ateş edilerek öldürüldüğü belirlenen Ulusoy’un katil zanlısı olarak Cevdet Kılıç ile akrabası olan Yasin Kılıç’ı gözaltına almıştı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Cevat Kılıç tutuklanmış, Yasin Kılıç ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.