Elektronik ürün senet uygulaması

Elektronik ürün senet uygulaması
Eskişehir Ticaret Borsasında yeni bir uygulama hayata geçirilecek. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre kısa adı ELÜS olan Elektronik Ürün Senetlerinin güven serbest rekabet ve istikrar içinde şeffaf kolay bir şekilde tek bir...


Eskişehir Ticaret Borsasında yeni bir uygulama hayata geçirilecek.

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre kısa adı ELüS olan Elektronik ürün Senetlerinin güven serbest rekabet ve istikrar içinde şeffaf kolay bir şekilde tek bir borsa çatısı altında işlem görülebilmesi amacıyla kurulan acentelik sözleşmesi Eskişehir Ticaret Borsası yönetimi ile imzalandı.
Türkiye ürün İhtisas Borsası A.Ş.,ile acentelik sözleşmesi hakkında bilgi veren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı ömer Zeydan “Amacımız tarım müstahsilleri ve tüketicilerine sağlıklı, uygun ve gerçek fiyattan işlem yapılan etkin bir uluslar arası platform yaratarak gerek tarım sektörünün erekse ülkemiz ekonomisinin istikrarlı büyümesine destek olmak” şeklinde konuştu. Yönetim kurulu başkanı Zeydan, uygulamayı da bugünden itibaren başlatacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.