"S-400 Alımı çok önemli bir hamle"

“S-400 Alımı çok önemli bir hamle”
Vatan Partisi Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Temel Aras, 15 Temmuz  FETÖ’cü Kalkışması’nın 3.yıl dönümünde il başkanlığı binasında önemli açıklamalarda bulundu. Aras,  kalkışmada şehit olan 251 vatandaşımızı...


Vatan Partisi Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Temel Aras, 15 Temmuz  FETö'cü Kalkışması'nın 3.yıl dönümünde il başkanlığı binasında önemli açıklamalarda bulundu.

Aras,  kalkışmada şehit olan 251 vatandaşımızı ve binlerce gazimizi minnet ve şükranla anarken, Vatan Partisi'nin FETö'ye karşı mücadelede vatansever kuvvetlerle beraber en ön safta yer aldığını belirtti. ülkemizin toprak bütünlüğünü koruması ve ekonomik zorlukları yenmesi için bölge ülkeleriyle işbirliği içerisinde bölücü terörü bitirip üretim ekonomisine geçmesi gerektiği vurgusunu yapan Aras, Doğu Akdeniz'de Türkiye'yle KKTC'ye yönelik tehditleri ve hak gasplarını önlemek adına S-400 alımının çok olumlu bir hamle olduğunu belirtti. Açıklama, Türkiye'nin kurtuluşu için bu hassasiyetleri taşıyan tüm partilerin içinde olacağı milli bir seferberlik hükümeti kurulması önerisiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.