"Allah bir daha yaşatmasın"

“Allah bir daha yaşatmasın”
Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl,  15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün 3. yıl dönümünü nedeniyle açıklamalarda bulundu.Başkan Bingöl açıklamasında,  “Bu girişim, eşi benzeri az görülen, büyük bir...


Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl,  15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün 3. yıl dönümünü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Başkan Bingöl açıklamasında,  “Bu girişim, eşi benzeri az görülen, büyük bir cesaret ve özveriye sahip olan aziz milletimizin gayreti ve fedakarlığı ile o gece önlenmişti.” Dedi.
Bingöl daha sonra şunları söyledi; “İnanıyoruz ki, birlik ve beraberliğimiz tesis edildiği takdirde, ne içeriden ne de dışarıdan ülkemize kastetmek isteyenler asla başarılı olamayacaklar, benzer bir teşebbüse cesaret bile edemeyeceklerdir.
Bu sebepledir ki, 15 Temmuz'u gösterişli, büyük programlarla anmaktan ziyade bu teşebbüsün arka planını tam manası ile anlamak ve gerekli tedbirleri almak mecburiyetindeyiz.
önemli bir husus da, olağanüstü hal uygulamalarından bir an önce kurtulmamız gerektiğidir.
En kısa zamanda, adli sürecin normal olarak işlemesi sağlanmalı, toplum sürekli bir gerginliğe mahkum edilmemelidir.

Milletimize bu kara geceyi yaşatanları, hain darbeye teşebbüs edenleri bir kez daha şiddetle kınıyor, o gece şehadet şerbeti içen kardeşlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Rabbim milletimize bir daha böyle bir gece yaşatmasın!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.