Hak İş'ten 15 Temmuz etkinliği

Hak İş’ten 15 Temmuz etkinliği
 Hak İşçi Sendikaları Konfederasyon’u (HAK-İŞ) üyeleri 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olanların anısına bir etkinlik gerçekleştirdi.Vilayet meydanında bir araya gelen konfederasyona bağlı sendika üyeleri darbe...

 


Hak İşçi Sendikaları Konfederasyon’u (HAK-İŞ) üyeleri 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olanların anısına bir etkinlik gerçekleştirdi.


Vilayet meydanında bir araya gelen konfederasyona bağlı sendika üyeleri darbe girişimini gerçekleştiren terör örgütünü protesto etti.


Konfederasyon il temsilcisi Hizmet-İş Sendika Şube Başkanı Ayşegül Durur, yüzyılın ihaneti olan 15 Temmuz darbe girişimini unutmadıklarını söyledi. Şube başkanı Durur “44 yıllık onurlu tarihinde darbelere karşı onurlu bir duruş sergileyen, konfederasyonumuz 15 Temmuz darbe girişimine karşı da tüm sendika ve teşkilatlarıyla birlikte, milletten, demokrasiden ve özgürlükten yana olan tavrını net bir şekilde ortaya koymuş, sağlam bir demokratik duruş ve mücadele sergilemiştir. 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine kahramanca direnen, vatanı, millet, devlet, demokrasi ve cumhuriyetimizin bekası için canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor gazilerimize de şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.