Kardeş Şehir Ayvalık Tepebaşı'nda

Kardeş Şehir Ayvalık Tepebaşı’nda
 Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kardeş şehir Ayvalık Belediyesi’nin Başkanı Mesut Ergin ve beraberindeki heyeti ağırladı.Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve eşi Canan Ergin, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı...

 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kardeş şehir Ayvalık Belediyesi’nin Başkanı Mesut Ergin ve beraberindeki heyeti ağırladı.


Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve eşi Canan Ergin, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Kurthan Gençel ile beraberindeki heyet, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın nezaretinde Tepebaşı Belediyesi’nin proje ve merkezlerini gezdi. Başkan Ataç ve misafirleri, ilk olarak özel gereksinimli bireylerin çalıştığı Gökkuşağı Kafe’de kahvaltı yaptı.


Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Ergin, Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin kendilerine ilham kaynağı olacağını söyledi. Ergin, “Ayvalık Belediyesi’nin kardeş şehri olan Tepebaşı Belediyesi’ni, hem dostluğumuzun gelişimi hem de Ahmet Başkanımızın hayata geçirdiği projeleri yerinde inceleyerek bizlere ilham kaynağı olması için bir ziyaret gerçekleştirdik. Sağ olsun başkanımız da gün boyu bizlere eşlik etti ve Tepebaşı’nda bugüne kadar yapılan çalışmaları bizlere gösterdi. Ellerine sağlık diyorum ve Ahmet Başkanımıza hayata geçireceği daha nice başarılı projelerle ilgili başarılar diliyorum” dedi.


Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ayvalık Belediye Başkanı Ergin’e görevinde başarılar diledi. Ziyaret sonunda Başkan Ataç, günün anısına Başkan Ergin’e Devrim Otomobili’nin camdan figürünü armağan etti. Başkan Ergin de Ataç’a Ayvalık yöresine ait ürünler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.