"İşsizlik büyük felakettir"

“İşsizlik büyük felakettir”
  Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammed Güney, ülkenin gündemini işsizliğin oluşturduğunu belirterek; “Eli ekmek tutacak yaşta olup, babasında da olmadığından baba parası yiyemeyen pek çok gencimiz maalesef işsiz.”...

 


 


Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammed Güney, ülkenin gündemini işsizliğin oluşturduğunu belirterek; “Eli ekmek tutacak yaşta olup, babasında da olmadığından baba parası yiyemeyen pek çok gencimiz maalesef işsiz.” Dedi.


 


Parti binasında bir toplantı düzenleyen Güney, şunları söyledi; “İşsizlik toplum için çok büyük bir felakettir. İşsizlik aynı zamanda çaresizlik demektir. çaresiz kalan insan bir takım yanlış işler yapabilir. İşsizlik aynı zamanda moral bozukluğudur. Morali bozuk insan ya agresif olur ya da içine kapanık ruh hali ile yaşar. Her iki durumda toplum için tehlikelidir. Elbette istisnalar olabilir. Sabır ve metanetle bekleyenler mutlaka vardır. Ancak günümüz koşullarında işsiz kalmayı olgunlukla sürdürebilecek insanlarımızın oldukça az olduğu kanaatindeyim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.