"Hoşgeldin Eskişehirli Bebek"

“Hoşgeldin Eskişehirli Bebek”
  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi merkez dışında kalan 12 ilçede başlattığı ‘Hoş Geldin Eskişehirli Bebek’ ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Haziran ayında İnönü, Han ve Mihalıççık’ta devam eden ziyaretler...

 


 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi merkez dışında kalan 12 ilçede başlattığı ‘Hoş Geldin Eskişehirli Bebek’ ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Haziran ayında İnönü, Han ve Mihalıççık’ta devam eden ziyaretler vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.


 


 


Büyükşehir Belediyesi kırsalda ilçeler ve bağlı mahallelerde yeni doğan bebek ziyaretlerine devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal Yardım Hizmetleri Şube Müdürlüğü merkez ilçeler dışında kalan ilçelerde ve bağlı mahallelerinde yeni bebek sahibi olan ailelere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiriyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in tebrik mektubu ile bebeklerin ihtiyaçları için hazırlanan bebek çantasını ailelere hediye eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ziyaretlerin devam edeceğini ifade ettiler.


Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İnönülü, Hanlı ve Mihalıççıklı vatandaşlar, yalnızca kötü günlerde değil, en mutlu günlerinde de kendilerini unutmayan Başkan Büyükerşen’e teşekkür ettiler. Mihalıççık İlçesi’nde gerçekleştirilen ziyaretlere Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar çorum’da eşlik etti.


Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kırsal ilçelerde ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan ailelerin 0222 21155 00 / 1374 numaralı telefon hattından kendilerine ulaşmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.