Yeni BMW 3 Serisi Teknik Oto'da tanıtıldı

Yeni BMW 3 Serisi Teknik Oto’da tanıtıldı
  Yeni BMW 3 Serisi, segmentinde pek çok ilki temsil eden yeni teknolojileri ve benzersiz tasarımı ile Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı Teknik Oto Eskişehir’de tanıtıldı ve satışa sunuldu.   BMW’nin en çok satılan modeli...

 


 


Yeni BMW 3 Serisi, segmentinde pek çok ilki temsil eden yeni teknolojileri ve benzersiz tasarımı ile Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı Teknik Oto Eskişehir’de tanıtıldı ve satışa sunuldu.


 


 


BMW’nin en çok satılan modeli BMW 3 Serisi’nin 7’nci neslini temsil eden, G20 gövde kodlu Yeni BMW 3 Serisi, Ağustos ayından itibaren Türkiye’de yollara çıkıyor. önemli ölçüde geliştirilen sportif becerileri, yeni tasarım dili, sürücü destek sistemleri ve yeni nesil bilgi-eğlence teknolojilerine sahip, benzersiz yenilikleriyle 331.300 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Yeni BMW 3 Serisi, BMW tutkunlarını Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı Teknik Oto’ya bekliyor.


TEKNİK OTO ESKİŞEHİR’DE LANSMAN YAPILDI.


Yeni BMW 3 Serisi lansmanı Teknik Oto Eskişehir’de, Eskişehirli BMW ve otomobil tutkunlarının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Aracın yakından tanıtımı için her misafire en ince ayrıntısına kadar bilgi paylaşılan gösterişli lansmanda satışların gerçekleşmesi aracın beklenen 3 hashtag’ine uyduğunu gösteriyor. Teknik Oto A.Ş Genel Müdürü Gürol Mumcu, Teknik Oto Eskişehir Şube Müdürü Berk özgün ve Teknik Oto A.Ş Pazarlama Müdürü Cemal Yıldız’ın da misafirlerle yakından ilgilendiği lansmanda renkli görüntüler de ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.