Güney Kore ile turizm köprüleri

Güney Kore ile turizm köprüleri
 Eskişehir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından organize edilen ilimizin turizminin canlandırılması ve ilimize yurtdışından daha fazla turistin gelmesinin sağlanması amaçları doğrultusunda Güney Kore Cumhuriyeti’nin...

 


Eskişehir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından organize edilen ilimizin turizminin canlandırılması ve ilimize yurtdışından daha fazla turistin gelmesinin sağlanması amaçları doğrultusunda Güney Kore Cumhuriyeti’nin Başkenti Seul’e çalışma ziyareti gerçekleştirdi.


Ziyaret kapsamında Kore Cumhuriyeti’nin başkenti Seul’de ülkenin önde gelen turizm operatör ve acentelerine ilimizin kültür ve turizm değerleri tanıtılırken Koreli turistlerin ilimize getirilmesi için görüşmeler gerçekleştirildi. Bu doğrultuda Vali Yardımcısı Akın Ağca, Güney Kore ağırlıklı çalışmalar yürüten ve her yıl Güney Kore’den ülkemize birçok turistin gelmesini sağlayan İstanbul firması Mercury Tour’un sahibi Seong Hoon Kim ve Genel Müdürü Alaettin Beyazkılınç ile görüştü. Görüşmede Koreli turistlerin ülkemizdeki klasik rotaları ve destinasyonları dışında ilimizin de içinde yer alacağı yeni rota ve destinasyonlar üzerinde duruldu. Ayrıca firma yetkililerine Seyitgazi ve Han ilçelerindeki tarihi ve kültürel varlıklar gezdirilmiş olup Frig Vadisi’nin tanıtımı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.