"Her zaman destek olacağız"

“Her zaman destek olacağız”
 Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Safranbolu’nun ilk kadın belediye başkanı seçilen Elif...

 


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.


Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Safranbolu’nun ilk kadın belediye başkanı seçilen Elif Köse, Başkan Kurt’u yerel seçimlerde aldığı başarıdan dolayı tebrik etti. Başkan Elif Köse, Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek Odunpazarı Belediyesi’nin yeni dönemde başarılı projelere imza atacağı belirtti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Safranbolu’nun ilk kadın belediye başkanı seçilen Elif Köse’yi tebrik etti. Safranbolu’ya sosyal demokrat bir anlayışın geleceğine inancının sonsuz olduğunu dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak Safranbolu Belediyesi’ne her zaman destek olacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.