Tepebaşı Belediyesi özel çocuklara sahip çıkıyor

Tepebaşı Belediyesi özel çocuklara sahip çıkıyor
Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen eğitimlere katılan 4 zihinsel yetersizliği bulunan birey, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sipil...

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen eğitimlere katılan 4 zihinsel yetersizliği bulunan birey, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sipil A.Ş.’de 8 ay önce iş başı yapmıştı. Başkan Ataç da, firma yöneticisi Ferhat öncül ve beraberindekilerle plastik üzerine üretim yapan fabrikada istihdam edilen bireyleri çalışma alanlarında ziyaret etti. Zihinsel yetersizliği bulunan bireylerle sohbet eden Başkan Ataç, işlerinde kolaylıklar diledi.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Ataç, firmanın Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesindeki merkezlerde eğitim alan bireylerin firmalar tarafından istihdam edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Zihinsel yetersizliği bulunan 4 bireyin fabrikada istihdam edildiğini ifade eden Ataç, “Hem kendilerinin, hem firma sahiplerinin hem de çalışma arkadaşlarının memnun olmaları bizim için çok önemliydi. Kardeşlerimizin mutlu olmaları bizleri daha da mutlu ediyor. Bu bir örneklemedir. Organizede bu tip çalışan firmalarımızın zihinsel yetersizliği bulunan bireyleri daha fazla istihdam etmeleri en büyük dileğimdir. Ayrıca bunun bütün Türkiye’ye örnek olmasını temenni ediyorum. çünkü bu kardeşlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Onlara sahip çıktığımızda bütün aileye sahip çıkmış oluyoruz. O yüzden bu örneklemin yayılmasını istiyorum. Bizim özel çocuklarımızla çalıştıkları için de firma sahiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.