Trump ve Putin lületaşına işlendi

Trump ve Putin lületaşına işlendi
İki ünlü devlet başkanı Eskişehir’in sembolü olan lületaşına konu oldu. Dünya’da sadece Eskişehir topraklarından çıkartılan lületaşı ustası Fevzi Akın, İstanbul’da açılacak sergide yeni ürünlerin tanıtımını...

İki ünlü devlet başkanı Eskişehir’in sembolü olan lületaşına konu oldu. Dünya’da sadece Eskişehir topraklarından çıkartılan lületaşı ustası Fevzi Akın, İstanbul’da açılacak sergide yeni ürünlerin tanıtımını yapacak.
Eskişehir’in tanınmış lületaşı imalat ve satış mağazasında açılan stantta son olarak Amerika Birleşik Devletleri Devlet Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in fotoğrafların işlendiği pipolara yer verildi. Gelen talep üzerine devlet başkanlarını lületaşına işlediklerini belirten işletmeci Fevzi Akın “İstanbul’da açılacak sergi ve fuara davet edildik. Her yıl olduğu gibi bu yılda yeri ve yabancı turistlerin yoğun olarak katıldığı etkinlikte şehrimizin sembolünü tanıtmanın gurunu yaşayacağız. Devlet başkanları pipolarını kim satın alırsa onlar yakacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.