Eskişehir'de Antalya sahili manzaraları

Eskişehir’de Antalya sahili manzaraları
Yağışlı günlerin ardından kavuşulan güneşle birlikte Eskişehirlilerin akın ettiği Kentparkplajı adeta Antalya sahillerinde görmeye alışık olduğumuz görüntüler ortaya çıkarttı.Eskişehir yağışlı geçen günlerinardından...

Yağışlı günlerin ardından kavuşulan güneşle birlikte Eskişehirlilerin akın ettiği Kentparkplajı adeta Antalya sahillerinde görmeye alışık olduğumuz görüntüler ortaya çıkarttı.


Eskişehir yağışlı geçen günlerinardından güneşe tekrar kavuşurken,vatandaşlar hafta sonunu da fırsatbilerek ‘Bozkırın ortasındaki deniz’olarak nitelendirilen Kent ParkPlajı’nda soluklandı.Yağışla dolu geçe günlerinardından Eskişehir tekrar güneşekavuşmanın mutluluğunuyaşıyor. Şehirde hava sıcaklıklarıtekrar 30’lu derecelereçıkması sebebi ile vatandaşlarınçoğu adeta kendinidışarı attı. Hafta sonunungelmesini ve sıcak havayıfırsat bilen vatandaşlar iseBozkırın ortasındaki denizolarak nitelendirilen ve her yılbinlerce ziyaretçiyi ağırlayanEskişehir Kent Park Plajı’ndasoluğu aldı. Sıcak havadaserinlemenin keyfini en çokçocuklar yaşadı. Yapay plajve denize girerek serinleyenvatandaşlar aileleri ile birlikteneşeli dakikalar geçirdi. Şehirdışından da onlarca ziyaretçiEskişehir’in gözbebeği KentPark Plajı’na akın ederken,yetkililer, yağışlı geçen günlerinardından plajın tekrar hareketlenmesindenduydukları memnuniyetidile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.