Access The Bars (bf) Eğitmeni Ayşe Güzel ile muazzam bir sohbet gerçekleştiriyoruz. "Olumsuz olayların bile size kattığı hediyeleri fark edin"

Access The Bars (bf) Eğitmeni Ayşe Güzel ile muazzam bir sohbet gerçekleştiriyoruz. “Olumsuz olayların bile size kattığı hediyeleri fark edin”
Mucizelere inanır mısınız? Ben inanmaya başladığım günden beri hayatımda çok farklı değişimler yaşıyorum.Sizin de kendi mucizelerinizi keşfetmeniz için kuantum, Access the Bars, enerji gibi konuları sürekli gündemde tutmaya...

Mucizelere inanır mısınız?
Ben inanmaya başladığım günden beri hayatımda çok farklı değişimler yaşıyorum.
Sizin de kendi mucizelerinizi keşfetmeniz için kuantum, Access the Bars, enerji gibi konuları sürekli gündemde tutmaya çalışıyorum.
Yine harika bir insanla tanışıyorum.
Ayşe Güzel…
Access The Bars (bf) Eğitmeni Ayşe Güzel ile muazzam bir sohbet gerçekleştiriyoruz. 
Mor ve sarının birbirine kattığı uyumlu elbisesi ile yanımıza geliyor.
“çok güzel görünüyorsunuz” dediğimde, “Bugün gözlerimi açtım.  Dolabıma şöyle bir göz gezdirdim ve bugün hangi elbiseyi seçmeliyim diye sorduğumda kalbim mor giymemi önerdi” diye söylüyor.
çok hoşuma gidiyor.
Naif, güzel, hoş sohbet…
Hayallerimizin bir an önce gerçekleşmesi için birbirinden güzel teknikler de öğreniyorum kendisinden…
Gün içerisinde evrene nasıl sorular sormamız gerektiğini de…
Ve sizinle bir an önce buluşturmayı borç biliyorum.
öğrendiğim bir öğretiyi de hemen burada uyguluyorum ve evrene soruyorum:
“Bundan güzel sohbet nasıl olur?”


.....


 


Bir dileğiniz gerçekleşmedi diye sakın umutsuzluğa kapılmayın diye de ifade ediyor Ayşe Hanım… Olumsuz olayların bile size kattığı hediyeleri fark edin diyor ve bir örnekle açıklıyor:
“Seçtiğimiz hayaller, düşünceler mutlaka oluyor. Olmayanların da o gidiş yolunda sana mutlaka bambaşka katkıları vardır. Geçen İstanbul’a gidecektim. Arıyorum. Biletimi alamadım. Müşteri hizmetlerini aradım. Sorun yok alabilirsiniz diyor ama alamadım. Sonra gökyüzüne baktım, bu durumun bana hediyeleri nelerdir diye sordum. O süreçte bir gün sonra hayatıma bambaşka bir şey geldi. Aslında benim o bileti alamamanın bana çok güzel bir katkısı varmış. Sonrasında senden mesaj geldi bana… Demek ki bana katkısı oymuş. Bu röportajı yaptım.”


 


Hayallerin, isteklerin çok çabuk gerçekleşmesi için ufak bir teknik anlatan Access The Bar Eğitmeni Ayşe Güzel, “Sabahları uyandığınızda 10 kez ve akşamları yatmadan önce 10 kez ve gün içerisinde yine istediğiniz kadar “Hayatın tümü bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir” diye söyleyin.  Ben bununla uyuyorum, bununla kalkıyorum. Access’in en muazzam matralarından biridir” diyor.


 


Röportaj:



Sizi tanıyalım mı öncelikle?
Ayşe Güzel. 33 yaşındayım. Adanalıyım. Anneyim. Bir oğlum var. 5 yıldır Eskişehir’de yaşıyorum. Access’ten önceki hayatıma yaşam koçluğu girdi. Ardından birçok enerji eğitimi aldım. Access hayatıma girince orada bir durdum. Dedim ki “Ayşe sana ne oldu?” Access’in o muazzam alanı, o yargısız alanına girdiğimde hayatımda muazzam dönüşümler oldu. Bedenimin, ruhumun her yerinde hisseder duruma geldim bu dönüşümleri…
Ne gibi dönüşümler bunlar?
Access ile kendim olmanın ne demek olduğunu, nasıl bir alan olduğunu fark ettim. Bazen el alem şunu der, bak şöyle olursa böyle konuşurlar, en iyisi ben yarın yapayım, iki gün sonra yapayım diyorsunuz ya… Ne kadar fırsatları kaçırdığınızı bilmiyorsunuz aslında… An’da yaşamak lazım. O an bir şey hissediyorsan beş dakika düşünüyorum onu… Ve onu yapmayı seçiyorum. Ardından da dönüşleri alıyorum.
Ayşe Hanım Access Bars ile tanışmadan önce nasıl biriydi? Şimdi nasıl biri? Aradaki farkı merak ettik.
Access Bars’tan önce Ayşe sürekli kendisini yargılardı. Bunu fark ettim. Access’ten sonra o yargısız alana geçtiğimde sorular hayatıma girdi… Soru da kaldı. örneğin o gün olumlu ya da olumsuz bir şey yaşadım. Hiç fark etmiyor. Bu olayın hediyeleri bana nelerdir? Bu olayın bana katkıları nelerdir diye sordum. Bunu söylediğimde oradaki enerji frekansları yükseliyor.
Bu tekniği sürekli yaptığınız zaman size dönüşleri, evrenin sunduğu hediyeler ne oluyor?  Bu hediyeleri nasıl fark edeceğiz?
Mesela bir gün ben bir etkinliğe katılacaktım. İzin günümdü. Aradım, bu tarihte bir etkinliğiniz var mı diye sorduğumda şu anda planlı bir etkinlik olmadığını söylediler. Elimi yüreğime koydum. Ben dedim bu görüşmeyi, bu sohbeti seçiyorum. Bunun olması için neler mümkün dedim. Bir gün sonra bana mesaj geldi ve ilk defa sohbet etkinliği yapılan bir etkinliğe gittim. Bu görüştüğüm kişi de spiritüel bir olayla karşıma çıkan biriydi. Sonrasında muazzam bir dönüşüm olmuştu. Zaten oraya gittim. O yolun dönüşünde bana muazzam katkılar oldu. Orada tanıştığım insanlar, sohbet ettiğim kişiler, bende açığa çıkan olaylar mucizeydi. Muhteşemdi. Tarifi bile olmaz, o kadar muhteşemdi.
Peki, Access The Bars’ı nasıl uyguluyorsunuz?
Başımızda 36 tane nokta var. Bar noktaları var. Onlara muazzam dokunuşlar yaparak uygulanan mucize ötesi bir öğreti. Bunu nasıl yapıyoruz? Elimizle başımızın belli bar noktalarına dokunarak, onların belli dokunuş yerleri var. Onlara dokunarak yapılan bir öğreti aslında…
Bu uygulamadan sonra
hayatımızda neler oluyor?
Bize hizmet etmeyen, beynimizin içerisinde bulunan çöpler,  bazen beynimiz bıdı bıdı konuşur ya,  şöyle mi oldu, böyle mi oldu diye… Onların hepsi susuyor.  Bize hizmet etmeyen, katkı sağlamayan düşünceler, bakış açıları, yargılarımız hepsi tamamen ortadan kalkıyor. Seanstan sonra danışanlarımdan aldığım tepkiler de öyle. Kelebek gibi oldum, beynimin içi sustu diyorlar. Uyuyanlar oluyor. Daha 10 dakikasında bile resmen horul horul uyuyanları biliyorum, kahkaha atanları biliyorum. Bazen ağlayanlar oluyor.  Dönüşümleri herkes içerisinde farklı farklı yaşıyor.
Ne kadar sürede etki ediyor?
İlk seansta bile bunun etkilerini yaşayabilirsiniz. Sorularıyla da çok muazzam dönüşler yaşadım ben. Kendi adıma da ‘Access eğitimi’ almam için neler mümkün dediğim bir noktadaydım. Ve ben bunu sordum kendime… O günün gecesi şehir dışından gelmişti benim ilk eğitmenim. Eğitimini verdi ve gidiyordu Ankara’ya. Sonra ben bu soruyu sordum. Tekrar konuştum hocamızla… Ve benim ilk eğitimim gece üçte falan bitmişti. Mucizelerle hayatıma gelmişti.
Yargılamanın hayatımızı etkilediğinden bahsettiniz. Başka insanları yargılamak da hayatımıza olumsuzluklar katıyor mu?
Kesinlikle öyle.  Dışarıyı yargılayan insan aslında önce kendisini yargılıyordur.  öncelikle içimize dönerek kendimizi yargılamayı durdurduğumuz da hayatımız, çevremiz, bakış açılarımız tamamen değişiyor. Bana göre Access de bunu söyler ‘Bir insanın kendisini yargılaması kendisine yapabileceği en büyük kabalık’ Bundan daha büyük bir kabalık olamaz herhalde… Her ne yaşıyorsan onu alıp kabul etmek gerekir. Evet, bir şeyler yaşanmış olabilir. Onu olduğu gibi kabul ederek, oradaki yaşadığımız olayın bize hediyeleri nelerdir, bize katkıları nelerdir diye sormak lazım.  Bu olumsuz olayın bana katkıları nelerdir diye on kere sorduğun zaman frekansın değişecektir. Yargısız alana girdiğin zaman hayatın gerçekten muazzam bir alana doğru hızlı bir şekilde kayıyor.
Hayallerimizin, isteklerimizin gerçekleşmesi için gün içerisinde hangi soruları sormalıyız?
Sabah ben şöyle uyanırım. Size de tavsiye ederim. Sabah gözlerini açtığınızda bugün gözlerimi açabildiğim için şükürler olsun derim. Sonrasında, “Bugün hangi mucizeleri yaşayacağım?” diye sorarım. Bugünün mucizeleri nelerdir? Bugün hayatıma muazzam katkıları almam için neler mümkün? örneğin gün içerisinde olumlu ya da olumsuz bir şey yaşadık. Bunun bana hediyeleri nelerdir? Bundan daha güzeli için neler mümkün? Bundan daha iyisi nasıl olur? Bundan daha mucizevi nasıl olur? Bu soruların hepsini rahatlıkla sorabiliriz. Zaten bunları söyledikçe o an o frekans değişiyor. İstedikleri kadar söyleyebilirler. Sabahları uyandıklarında 10 kez ve akşamları yatmadan önce 10 kez ve gün içerisinde yine istedikleri kadar “Hayatın tümü bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir” diye söylesinler. Yani ben bununla uyuyorum, bununla kalkıyorum. Access’in en muazzam matralarından biridir. Her gün bunu tekrarla. Kelimelerin, ağzımızdan çıkan sözler de hayatımıza yön veriyor. Sen en çok neyi konuşuyorsan, bilinçaltında ne varsa, ne çok neyi dillendiriyorsan aslında onları yaşıyorsun.
Bu öğretileri sürekli yapınca gerçekten bütün hayaller gerçekleşiyor mu? Olmayan hayaller de var mı?
Seçtiklerimiz mutlaka oluyor. Olmayanların da o gidiş yolunda sana mutlaka bambaşka katkıları vardır. Geçen İstanbul’a gidecektim. Arıyorum. Biletimi alamadım. Müşteri hizmetlerini aradım. Sorun yok alabilirsiniz diyor ama alamadım. Sonra gökyüzüne baktım, bu durumun bana hediyeleri nelerdir diye sordum. O süreçte bir gün sonra hayatıma bambaşka bir şey geldi. Aslında benim o bileti alamamanın bana çok güzel bir katkısı varmış. Sonrasında senden mesaj geldi bana… Demek ki bana katkısı oymuş.
Okuyucularımıza başka
ne tavsiye edersiniz?
Kendimiz olmaya adım atalım. Her ne olursa olsun, her ne yaşarsak yaşayalım kendimiz olalım. Her şeyi an’da yaşayalım. Ruhumuz o an bir şey istiyor ya aman iki gün sonra yapalım, üç gün sonra yapalım demeyelim. An’da yapalım. Her şey anın akışında oluyor.
Bu muhteşem sohbet için çok teşekkürler…
Asıl ben çok teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum.


 


ACCESS THE
BARS NEDİR?


Access Bars kafamızdaki 32 noktaya hafif dokunuşlarla yapılan bilinçaltı temizliği enerji çalışmasıdır. (sifa,cinsellik, para, farkındalık, yaratıcılık, beden gibi noktalar ) Access consciousness, Amerika da Gary Douglas tarafından ortaya çıkan ve Dr.Dain Heer ile birlikte geliştirilerek dünyaya yayılan bir sistemdir. Access daha fazla bilince erişmeyi kolaylaştırmak için tasarlanmış prosesler ve araçlar setidir. Yargılardan uzak, olumlu veya olumsuz bizi kilitleyen, daha ötesine geçmemize izin vermeyen her türlü durum, duygu, düşünceden bizi sıfır noktasına taşımayı sağlayan çok etkili bir araçtır Bars… Bilince bizi taşır. Bilinç: yaşamımızda her anda kendimizi veya başka birini yargılamadan var olma yeteneğidir . Her şeyi alma, hiçbir şeyi reddetmeme ve hayatta arzuladığınız her şeyi – şu anda sahip olduğunuzdan daha büyük ve hayal edebileceğinizden daha fazla olan bir şeyi – yaratma yeteneğidir.
Olmasının mümkün olmadığına karar verdiğimiz her şey olmak için Access bars bize kapıları açmayı gösterir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.