Başkan Kurttan Emek ve Erenköy muhtarlarına ziyaret

Başkan Kurttan Emek ve Erenköy muhtarlarına ziyaret
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Emek ve Erenköy Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarları tebrik eden Başkan Kurt, muhtarlara yeni dönemde başarılar diledi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yeni seçilen mahalle...

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Emek ve Erenköy Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarları tebrik eden Başkan Kurt, muhtarlara yeni dönemde başarılar diledi.


 


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yeni seçilen mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Daha önce 75. Yıl ve Gündoğdu Mahalle Muhtarlarını ziyaret eden Başkan Kurt, bu kez Emek Mahalle Muhtarı Sibel Akıl ve Erenköy Mahalle Muhtarı Osman çalış ile bir araya geldi.


 


Başkan Kurt’un ilk adresi Emek Mahallesi Muhtarlığı oldu. Burada Muhtar Sibel Akıl ile bir araya gelen Başkan Kurt, Akıl’a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. Başkan Kurt’un daha sonra Erenköy Mahalle Muhtarı Osman çalış’ı ziyaret etti. çalış’ı tebrik eden Başkan Kurt, çalış’a yeni dönemde çalışmalarında başarılar diledi.


 


Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Kurt, “Muhtarlarımız, mahallenin sorunları ile belediye arasında çok önemli bir köprü vazifesi görmekte. Yoksulu, işsizi, kadını, genci, yaşlısı kısacası tüm mahalleli, yaşadıkları her türlü sorun için öncelikle muhtarlarımızın kapısını çalıyor. Bu sorunların çözümü aşamasında yaşadığınız sorunların da farkındayız. Yaptığınız görev son derece kıymetli. Odunpazarı Belediyesi olarak sizlerin bizzat yanında olacağız. Muhtarlarımız, Odunpazarı Belediyesinin mahalledeki temsilcisi. Bir mahallede ne yapıyorsak, muhtarlarla birlikte yapacağız. Birlikte karar alacağız, birlikte yöneteceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.