Köpek otellerinde yer yok!

Köpek otellerinde yer yok!
Eskişehir’de evcil hayvanlar için açılan ve otel hizmeti sunan çiftlik, eğitimden günlük bakıma kadar her konuda hizmet veriyor. Köpek oteli ve çiftliği, bayram öncesinde tüm rezervasyonlarını doldurdu.  Evcil hayvanı bulunan...




Eskişehir’de evcil hayvanlar için açılan ve otel hizmeti sunan çiftlik, eğitimden günlük bakıma kadar her konuda hizmet veriyor. Köpek oteli ve çiftliği, bayram öncesinde tüm rezervasyonlarını doldurdu.


 
Evcil hayvanı bulunan vatandaşlar, tatillerde ya da boş zamanlarda dostlarını bir yere bırakmakta büyük sıkıntı yaşıyor. Şehirlerarası yolculuklarda da evcil hayvanların ve özellikle büyük köpeklerin taşınması problemlere yol açarken, eğitimler konusunda da zaman zaman desteğe ihtiyaç duyuluyor. Eskişehir’de yaklaşık 1 yıldır hizmet veren Patişah Köpek Oteli ve çiftliği, bu konuda kişilere hizmeti sürdürüyor. Patili dostlara konaklama hizmeti ve eğitim de veren işletme, Kurban Bayramına az bir süre kala rezervasyonlarını da doldurdu. Bayram izninde tatile ya da memleketlerine gidecek olan vatandaşlar, baktıkları kedi ve köpeklerini gönül rahatlığıyla buraya bırakabiliyorlar. 
“KURBAN BAYRAMINDA VE DİĞER TüM BAYRAMLARDA TAMAMEN DOLU OLUYORUZ”
20 yaşındaki işletme sahibi Bora çakır, Eskişehir’de bu tarzda bir otelin gerekli olması sebebiyle burayı açtıklarını ifade etti. Otelde profesyonel olarak veteriner hizmetinin de verildiğini belirten çakır, “Heyecan verici ve güzel bir şey yapıyoruz. Baktığınız zaman sorunsuz bir sektör. Canlılarla uğraşıyorsunuz. Biz zaten onlara olabildiğince en güzel hizmeti vermeyi çalışıyoruz. Kurban Bayramında ve diğer tüm bayramlarda tamamen dolu oluyoruz. Sömestr olsun, resmi bayramlar olsun bu tatillerin hepsinde tamamen doluyor burası." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.