Bayramda kan aktı

Bayramda kan aktı
 Porsuk Bulvarında meydana gelen kavgada bir kişi bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Meydana gelen diğer olayda ise Karapınar’da 17 Yaşındaki bir gencin cesedi bulundu. Cinayetin zanlısı tutuklanırken, 17 yaşındaki gece ait olan...

 


Porsuk Bulvarında meydana gelen kavgada bir kişi bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Meydana gelen diğer olayda ise Karapınar’da 17 Yaşındaki bir gencin cesedi bulundu. Cinayetin zanlısı tutuklanırken, 17 yaşındaki gece ait olan ceset otopsi için Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi.


 


Eskişehir'de meydana gelen bıçaklı kavga sonrasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. 
Olay, İstiklal Mahallesi'nde bulunan Porsuk çayı kenarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple Porsuk çayı kenarında yürüyen İlhan Gök (18) ve üvey kardeşi ümit Erdoğan ile B.A. (17) ve Erdem A. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, B.A. üzerinde taşıdığı bıçakla İlhan Gök'ü göğsünden, ümit Erdoğan'ı ise kolundan yaraladı. İlhan Gök Yunus Emre Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken yaralı ümit Erdoğan'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 
Olay ile alakalı çalışma başlatan ekipler firari cinayet zanlısı B.A. ile Erdem A.'yı saklandıkları evde yakaladı. Şüpheli şahıs Erdem A., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet zanlısını daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.


SOKAK KENARINDA BİR ERKEK CESEDİ BULUNDU. 
Bir diğer olayda ise bir erkek cesedine rastlandı. Edinilen bilgilere göre, Eskişehir'in Karapınar Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutları bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Alınan ihbarı değerlendiren ekipler, olay yerine gelerek 17 yaşındaki Erkan E.'yi Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırdı. Erkan E.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.