ESTÜ Bayramlaştı

ESTÜ Bayramlaştı
 Eskişehir Teknik Üniversitesi üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen “Bayramlaşma Töreni” nde bir araya geldi.İki Eylül Kampüsü Akademik Kulüp Restoran’da gerçekleşen Bayramlaşma Töreni’ne Rektör Prof. Dr....

 


Eskişehir Teknik üniversitesi üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen “Bayramlaşma Töreni” nde bir araya geldi.


İki Eylül Kampüsü Akademik Kulüp Restoran’da gerçekleşen Bayramlaşma Töreni’ne Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Şenyel ve Prof. Dr. Gürsoy Arslan, Genel Sekreter Menderes ünal, Genel Sekreter Yardımcısı M. Süleyman Ekşi’nin yanı sıra üniversite öğretim elemanları ve idari personel katıldı.


Bayramlaşma Töreni’nde Eskişehir Teknik üniversitesi aile üyeleri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, bayramların gerek kurum gerek toplum olarak içinde bulunduğumuz kültür ve manevi değerleri hatırlamak adına önemli günler olduğunu belirterek, “Kardeşliğin, dayanışmanın, yardımlaşmanın, mutluluk ve değerlerimizin artarak güçlendiği bir bayrama daha sevinçle karşılamış bulunuyoruz. Bayramlar; kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi manevi değerleri hatırlamak için önemli bir fırsattır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.