"Depremden dersler çıkarmalıyız"

“Depremden dersler çıkarmalıyız”
 Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkanı Şaban Bozbal, Marmara Depremi’nin "asrın felaketi" olarak nitelendirildiğini söyledi.Bu felaketten çıkarılması gereken önemli dersler olduğunu, Depremin değil, tedbir almamanın...

 


Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkanı Şaban Bozbal, Marmara Depremi'nin "asrın felaketi" olarak nitelendirildiğini söyledi.


Bu felaketten çıkarılması gereken önemli dersler olduğunu, Depremin değil, tedbir almamanın öldürdüğünü vurgulayan Başkan Bozbal, şöyle dedi:


"Her zaman bilinen bir gerçeği bir kez daha paylaşmak istiyoruz. İnsanlarımızı depremler değil, depreme dayanıksız, hazırlıksız binalar öldürdü. İşte bizler bu yaşanan olaydan ders alarak bugünümüzü ve geleceğimizi yeniden şekillendirirken depreme dayanıklı binalar oluşturarak önlemlerimizi alarak hazırlıklarımızı tamamlayarak yaşantımızı sürdürmemiz lazım.


Yapılacak olan yapıların sağlam olması hususunda her türlü görevin yerine getirilmesi gerekir. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalar insanlarımızın farkındalıklarının artırılmasına yönelik olmalıdır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.