Yeni Adli yılı Ata'nın huzurunda açacaklar

Yeni Adli yılı Ata’nın huzurunda açacaklar
Eskişehir Barosu saray yerine Atatürk huzurunda açılış töreni gerçekleştirecek.2019-2020 adli açılış töreni 2 Eylül’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek. Yargıtay da Türkiye’deki barolara katılmaları...

Eskişehir Barosu saray yerine Atatürk huzurunda açılış töreni gerçekleştirecek.2019-2020 adli açılış töreni 2 Eylül’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek. Yargıtay da Türkiye’deki barolara katılmaları için davetiye gönderdi. Yargıtay’ın davetine ret cevabı veren 41 baro arasında Eskişehir’de yer aldı.
 Konu ile ilgili bir açıklama yapan Eskişehir Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Elagöz “Cumhurbaşkanlığı tarafından sarayda yapılacak yeni adli yıl açılış töreni için baromuza 11 Ağustos günü davetiye gönderildi. Daha davetiye gelir gelmez ret cevabımızı gönderdik. Saraydaki tören yerine her yıl olduğu gibi bu yılda Büyük önder Atamızın huzurunda olacağız. Açılış geleneğimiz bozulmayacak” dedi. Eskişehir’deki yeni adli yıl açılış töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine Adliye Sarayı önünde yer alan Atatürk anıtına çelenklerin sunulup saygı duruşunda bulunulması ile başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.